La Biosthétique Paris

Committed to beauty. La Biosthetique Paris is a working world that reflects the company‘s philosophy. Architects Asal und Traub planned a two-storey administrative building in Pforzheim for the company, whose focus is on beauty and care. The architects opened up the building using incisions, atriums and roof terraces, so that the view of the neighbouring Black Forest is perceptible even within the building. The corridor walls were therefore designed as a fecoplan all-glass construction with maximum transparency.
Occupant
La Biosthétique Paris
Planning
Asal + Traub Architekten, Pforzheim
City
Pforzheim
Sector
Wirtschaft
Partition walls
fecotür glass, fecoplan, fecotür wood, fecophon fabric

The open office landscape is structured using set glass bodies with partly curved glass walls. The systematically maintained, reduced colour design creates a new, dramatic background against which aesthetics and beauty come to the fore.

Location of the project

We are at your service.

mail@feco.de
+49 721 6289-0

We are at your service.

mail@feco.de
+49 721 6289-0

Visit us in the feco-forum on more than 3.200 square meters.

Arrange a consultation